Menu Sluiten

Bingo bij de Veldhoek in Harfsen

De eerste maand bingo zit er weer op in de coronavriendelijke zaal. De bingo is opgesplitst in 2 groepen, gezien de grote hoeveelheid gasten is er nu iedere donderdag bingo. De anderhalve meter wet wordt door de bingogroep bijzonder goed in de gaten gehouden. De deelnemers zijn weer erg enthousiast en ook de vrijwilligers hebben het weer erg naar hun zin. De afgelopen weken zijn de bingodeelnemers lekker verwend. De groep van zowel binnen de Veldhoek als buiten de Veldhoek werden getrakteerd op  een heerlijk ijsje in de pauze om ze welkom te heten.  Bovendien hebben meneer en mevrouw Vriezekolk  getrakteerd vanwege hun 60 jarig huwelijk.

Indien er stoelen vrij zijn kunnen mensen zich opgeven om een keer extra bingo mee te spelen. Zo probeert de bingo organisatie van De Veldhoek iedereen gelijke kansen te geven. Na een oproepje op facebook zijn er veel particulieren en ondernemers gevonden om toch leuke prijzen te kunnen aanbieden. Deze mensen zijn we heel dankbaar.

Afgelopen week 16 juli zat de zal goed vol. Er kon werkelijk niemand meer bij. De zaal was versierd want Ingrid Hoentjen vierde haar verjaardag tijdens de bingo. Er werd getrakteerd op een gebakje en in de pauze kreeg iedereen een sapje met een hapje aangeboden. Ingrid werd door de vrijwilligers nog een prachtige plant aangeboden.

De kosten voor een middag bingo spelen bedragen €5,00 Dit is inclusief koffie of thee. Een extra bingoplankje kunt u kopen voor €1,00 . Bewoners van de Veldhoek en gasten met een abonnement spelen mee voor €2,50.
Na afloop is er standaard een leuke verloting waarvoor u loten kunt kopen van €0,50 per stuk.
De zaal is open om 13.50 uur, om 14.00 uur begint de bingo.
Wilt u ook een keer meespelen met de bingo dan kan dat door u op te geven bij Ingrid Hoentjen 06-28395881 of fam.hoentjen@live.nl