Menu Sluiten

Harfsen en Kring van Dorth vieren Naobersdag

Op 25 september in en bij Ontmoetingsplek de Veldhoek:

Harfsen en Kring van Dorth vieren Naobersdag

Ontmoetingsplek de Veldhoek in Harfsen is op zaterdag 25 september het middelpunt van de lokale Burendag, oftewel Naobersdag. Alle Harfsenaren en Kring van Dorthers zijn dan van harte welkom om mee te doen met allerlei workshops. Het wordt geheid weer reuze gezellig!

Elke dag valt er hier voor 65-plussers van alles te beleven, van koffie- of theedrinken en een krantje lezen tot filmvertoningen, muziek, bingo, interessante lezingen en nog veel meer. Op zaterdag 25 september zijn oud én  jong, ja alle ‘buren’ van de Ontmoetingsplek van harte welkom. Iedereen kan dan tussen 10 en 14 uur zelf ervaren wat er allemaal wordt georganiseerd en gedaan. En hoe mooi die ruimte is geworden!

Op Naobersdag zijn er workshops schilderen en knutselen, is er stoelyoga, draait er doorlopend een film over allerlei gebeurtenissen en activiteiten in de regio, kan er gebiljart en gesjoeld worden en kunnen er spelletjes worden gespeeld. Buiten is er begeleiding bij de beweegtuin en – heel feestelijk – de harmonie komt spelen! Voor kinderen is er een leuke kleurwedstrijd. De consumpties zijn gratis en tussen de middag wordt er – tegen een kleine vergoeding – een broodje met een ter plekke gebakken hamburger gepresenteerd.

Vanwege de coronaregelgeving en ieders veiligheid wordt buiten een grote tent geplaatst, zodat het niet moeilijk is om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Iedereen is dan ook van harte welkom!

Ontmoetingsplek De Veldhoek, Gentiaan 1 in Harfsen. Burendag/Naobersdag van 10 tot 14 uur.