Menu Sluiten

Fitness voor senioren

Het wordt weer lente. Tijd om naar buiten te gaan. Die kriebels zijn herkenbaar voor iedereen.
Ook de beperkingen vanwege corona zijn minder, dus tijd om weer in de frisse lucht te bewegen.

In samenwerking met: ROBUFIT
Vanaf 6 april tot eind september elke woensdagmiddag van 15.15-16.00 uur in de beweegtuin bij de Veldhoek, Gentiaan 1.

Wie is ROBU FIT
Robin Uenk, 23 jaar en Harfsenaar. In 2019 heeft hij met succes de opleiding Sport en Bewegen bij het CIOS in Arnhem afgerond en op dit moment is hij met het derde studiejaar van de opleiding Fysiotherapie bezig. Robin wil graag 65+ers uit Harfsen-Kring van Dorth die onder deskundige begeleiding willen bewegen een sportief uurtje bezorgen. De groep wordt niet groter dan 10 personen. Dat maakt het mogelijk dat iedereen aandacht krijgt en in zijn of haar eigen tempo en mogelijkheden aan de slag kan. Na afloop wordt in de Veldoek een (gratis) drankje aangeboden
om even na te kunnen praten. De lessen in april zijn gratis. Alle reden om kennis te maken met deze nieuwe activiteit.

Fijn wanneer u zich van te voren aanmeldt:
activiteiten@ontmoetingsplek-de-veldhoek.nl

Vanaf mei tot september vragen we € 3 per les van u. Dat is voor het eerste jaar.
Graag willen we dat zoveel mogelijk mensen mee doen. Komt u ook op 6 april?
U bent van harte welkom!

Stoelyoga voor senioren

Al enige tijd verzorgt Nicole Halfman om de veertien dagen een les stoelyoga in de Veldhoek, Gentiaan 1 in Harfsen.
Die lessen worden goed bezocht. Reden dat het bestuur vanaf woensdag 6 april tot eind september elke woensdagmiddag van 14.00-15.00 uur een les stoelyoga gaat aanbieden.

Nicole is 55 jaar en woont in Harfsen. De focus van haar lessen ligt op ontspanning in hoofd en lichaam door middel van oefeningen en ademhaling. Yoga ten voeten uit. Een groep wordt niet groter dan 10 personen. Dat maakt het mogelijk dat ieder aandacht krijgt. Zijn er meer aanmeldingen dan komt er nog een groep op een later tijdstip.
Na afloop wordt in de Veldhoek een (gratis) drankje aangeboden om even na te kunnen praten.

Nicole vertelt over zichzelf:
“Na jaren zelf yoga te hebben gevolgd bij verschillende studio’s heb ik 5 jaar geleden het roer voor mijzelf omgegooid en de 4-jarige opleiding tot yogadocent gedaan in Deventer. Deze opleiding heb ik vorig jaar met succes afgerond. Met veel plezier en toewijding geef ik nu yogales in Eefde, Holten en nu dus ook de stoelyoga in Harfsen, bij de Veldhoek. Zo mooi om te zien hoe je de balans en stabiliteit in je lichaam kan laten voelen. Dit is wat ik graag kan en mag doen, namelijk lesgeven.”

De lessen in april zijn gratis. Alle reden om te ervaren wat stoelyoga met u doet. Fijn wanneer u zich van te voren aanmeldt: activiteiten@ontmoetingsplek-de-veldhoek.nl

Vanaf mei tot september vragen we € 3 per les van u. Dat is voor het eerste jaar. Graag willen we dat zoveel mogelijk mensen mee doen. Komt u ook op 6 april?
U bent van harte welkom!