Digitale ondersteuning

Elke dinsdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur zit computerdeskundige Wojtek in De Veldhoek, Gentiaan 1 te Harfsen, om u te helpen bij alledaags mediagebruik.

Iedereen kan terecht met vragen over de omgang met mobiele telefoon, tablet, laptop of computer, foto’s en filmpjes versturen via Whatsapp, email e.d., installeren en werken met DigiD, hulp bij het downloaden van een e-book op de e-reader, omgaan met Marktplaats, Facebook en Funda en advies bij de aanschaf van een mobiele telefoon, tablet, laptop of abonnement voor de telefoon/internet.

Aanmelden is niet nodig.

Cursus Klik en Tik (i.s.m. de bibliotheek)

Gratis beginnerscursus voor computer en internet in De Veldhoek in Harfsen.

Het internet is voor iedereen. Maar hoe werkt het eigenlijk? En hoe moet ik beginnen?

Met de computercursus Klik & Tik kan iedereen die geen of weinig computerervaring heeft in stapjes leren hoe de computer, een laptop of tablet werkt. Het is een
toegankelijke en laagdrempelige onlinecursus waaraan je op elk moment kunt beginnen. Jij bepaalt je eigen tempo. Je kunt je eigen laptop of tablet gebruiken en ook
thuis verder oefenen. Op de website Oefenen.nl kun je meer informatie nalezen. In deze video op YouTube vertellen cursisten en docenten waarom het oefenprogramma Klik & Tik werkt.

De computercursus in Harfsen is wekelijks op dinsdagochtend van 10:00 tot 11:30 in De Veldhoek.
Deskundige en behulpzame vrijwilligers zijn aanwezig om je te helpen waar nodig.

Scroll naar boven