Menu Sluiten

Vrijwilligers gevraagd voor nieuwe activiteiten bij de Veldhoek na de Lock down.

In Harfsen wonen meer dan honderd 70-plussers. Het zou mooi zijn als zij de weg naar de Veldhoek regelmatig vinden. Tijdens een actief programma of in een rustig gesprek is er de ruimte dorpsgenoten te ontmoeten.Ontmoetingsplek “De Veldhoek” presenteert een nieuw activiteitenprogramma voor alle ouderen van 70 jaar en ouder in Harfsen. Dit activiteitenprogramma is op zo’n manier samengesteld dat er voor iedereen wel iets te kiezen is. Zo hebben we een spelletjesochtend, koersbal, gymnastiek, een kaartmiddag (klaverjassen en jokeren), een middag sport en bewegen (o.a. jeu de boules, beweegtuin, sjoelen), computerlessen (o.a. beeldbellen), yoga, een schildercursus, bingo, creatieve workshops en met regelmaat organiseren we lezingen, high tea etc.

Als iemand er geen behoefte aan heeft om mee te doen met de activiteiten kan hij/zij ook binnen lopen voor een kop koffie, een gesprekje of plaatsnemen aan de leestafel om iets te lezen.

Vacatures

Voor ontmoetingsplek de Veldhoek zoeken wij vrijwilligers om mee te helpen met de invulling en uitvoering van bovenstaand programma. U kunt zich aanmelden voor 1 of meer vaste dagdelen per week. U kunt u aanmelden voor incidentele of éénmalige activiteiten of een reeks van activiteiten.

Wij zoeken:

– Gastvrouwen/gastheren;

– Cursus/workshopleiders (eigen voorstellen/ideeën zijn welkom)

– Sprekers (mensen, die lezingen willen houden)

U kunt u aanmelden op het volgende email-adres: activiteiten@ontmoetingsplek-de-veldhoek.nl

Als u zich wilt aanmelden als vrijwilliger voor één of meerdere dagdelen en eerst meer informatie wilt kan dat via mail: activiteiten@ontmoetingsplek-de-veldhoek.nl Of telefoon: 0648885698 (Ellis)

We hebben u hard nodig! U zult zich overigens snel thuis voelen in ons enthousiaste team.