Nieuws

Op deze pagina leest u alle belangrijke nieuwsberichten van Ontmoetingsplek De Veldhoek.

UITNODIGING!

Nieuwe datum! 

INFORMATIEBIJEENKOMST DUOFIETS HARFSEN 

OP DINSDAG 6 JUNI OM 19.30

Informatiebijeenkomst duofiets verplaatst naar dinsdag 6 juni!

Op 6 juni vanaf 19:30 organiseren we een informatiebijeenkomst in ontmoetingsplek de Veldhoek Gentiaan 1 in Harfsen. 

Iedereen die het leuk vindt om meer over het initiatief van de duofiets en Fietsmaatjes te horen, eenmalig mee te denken of eventueel als samenwerkingspartner, mede-initiatiefnemer of (fiets)vrijwilliger een steentje bij te dragen, is welkom!

Er leeft al langer een wens in Harfsen voor een elektrische duofiets, ook bij Gerda van Proosdij. Zij kwam in beweging vanuit de Veldhoek en wist 14 fietsmaatjes te activeren om te gaan fietsen met ‘gasten’. Een werkgroepje rond Gerda organiseert nu een informatiebijeenkomst, samen met Fietsmaatjes.nl waarvoor wij  u graag uitnodigen.

De bijeenkomst van 6 juni is bedoeld om te inventariseren wat er allemaal voor nodig is om ervoor te zorgen dat de duofiets er ook komt. Fietsmaatjes.nl deelt op die avond hun ervaringen met ons. “Fietsmaatjes” is een (landelijk) initiatief dat iedereen die niet zelfstandig kan fietsen in staat stelt om samen met een fietsmaatje op een duofiets op pad te gaan. Nu zijn duofietsen vaak alleen beschikbaar voor bewoners van instellingen, Fietsmaatjes maakt ze ook toegankelijk voor mensen die nog thuis wonen. 

De wind door de haren. Je favoriete route van vroeger fietsen. Door de trapondersteuning kan dit naar eigen vermogen. Onderweg gezellig contact met je fietsmaatje die naast je zit. Precies wat Gerda en wij voor ogen hebben. Daarom vinden wij dat Fietsmaatjes in Harfsen niet mag ontbreken. 

Meer informatie bij Francien van Trierum tel. 0649744264

Gerda, Francien, Hellen, Ria, Geni en Sientje

Scroll naar boven