Over ons

Stichting Ontmoetingsplek de Veldhoek Harfsen is sinds 2016 verantwoordelijk voor de ontmoetingsplek voor senioren,  Gentiaan 1 in Harfsen. De plek maakt ruimtelijk onderdeel uit van het aldaar gevestigde appartementencomplex voor senioren. Door bezuinigingen dreigde deze plek in 2016 te verdwijnen waardoor geen gebruik meer zou kunnen worden gemaakt van deze mooie ruimte bij de ingang van het complex. Gelukkig kon dit worden voorkomen.

Zoals de naam al aangeeft wil Ontmoetingsplek De Veldhoek een plek zijn waar alle senioren van Harfsen en Kring van Dorth ontspannende activiteiten en plezierig gezelschap kunnen aantreffen.

Op deze plek bent u alle werkdagen welkom voor koffie, een spelletje, een potje biljarten, bongomiddag ook ook voor bijvoorbeeld gymnastiek en koersbal. Drie keer per week is er “Open Tafel”, een gezamenlijke maaltijd.

Maandelijks wordt een rooster verspreid met het wisselende aanbod aan activiteiten o.a. via “ de Veldpost”.

Voor deelname aan activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Ook kan men voor € 33,— per maand abonnementhouder worden. Koffie of thee zijn dan gratis en dat geldt ook voor de gymnastieklessen. Voor de overige activiteiten gelden dan gereduceerde prijzen.

Aan de ontmoetingsplek is een activiteitencoördinator verbonden die verantwoordelijk is voor het activiteitenprogramma. Ook is er een vrijwilligerscoördinator. Allemaal op vrijwillige basis evenals alle overige circa 50 vrijwilligers van de Veldhoek. Bent u geïnteresseerd? In bepaalde activiteiten of wellicht als mogelijke vrijwilliger?

U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen.

Voor vragen of inlichtingen kunt u terecht op: secretaris@ontmoetingsplek-de-veldhoek.nl of telefoon 06 83 11 97 97

Scroll naar boven